El cicle començarà el 4 de juliol amb el documental ‘L’últim moliner a Banyeres de Mariola’ i el curtmetratge ‘1873, la Revolució del petroli’

Els carrers del Poble Nou d’Ontinyent tornaran a viure unes vetllades de cinema a la fresca, un cicle que va començar l’any 2017 i que té lloc els dimarts del mes de juliol.
Com ja és tradició, a les 21.00 hores començarà el sopar ‘baix braç’ a la plaça, a les 22.00 hores tindran lloc les projeccions i, en finalitzar, tindrà lloc una agradable tertúlia amb els directors i col·laboradors.
El cicle començarà dimarts, 4 de juliol, a la nova plaça del carrer Sant Antoni, amb una doble sessió: el documental ‘L’últim moliner a Banyeres de Mariola. Daniel Vilanova.

El Molí de la Farina’, un documental produït per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, que si bé no tracta sobre molins d’Ontinyent, sí que toca de prop la ciutat, ja que el protagonista està emparentat amb els antics propietaris del Molí Descalç, el qual es podrà visitar amb una ruta guiada que es farà aquell mateix dia a les 19:00 hores, prèvia inscripció (amb un e-mail a l’adreça avpoblenou.ontinyent@gmail.com, indicant el nom i els cognoms dels assistents) , i fins a esgotar aforament.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall