Seran cinc actuacions que es duran a terme divendres i tindrà lloc a la Glorieta, el Grup Ramón-Llin i les places de Sant Antoni, Coronació i plaça Major.

La primera serà divendres, 30 de juny, amb el Cor Ària d’Ontinyent, a les 20.00 hores, al Grup Ramón-Llin del barri de Sant Rafael, “un lloc on repetim ubicació, que l’any passat va registrar un èxit rotund d’assistència, i on el cor Ària oferirà un concert amb un repertori molt variat d’estil gospel i música moderna”.
La mateixa jornada de divendres, 30 de juny, tindrà lloc el concert de l’Orquestra de Corda de l’Agrupació Musical Ontinyent a les 23:00 hores al remodelat carrer Sant Antoni, “un concert variat de música barroca amb alguna sorpresa” , i on l’orquestra de corda ha volgut recuperar la forma d’interpretació d’aquesta música a l’escenografia del concert”.
Divendres, 7 de juliol, a les 23.00 hores, tindrà lloc el concert de la Intokables Bigband i la Intokables Big Band Junior al parc de la Glorieta, amb un repertori d’estil latin-jazz.

El següent concert serà divendres, 14 de juliol, a les 20:00 hores, a la plaça de la Coronació al barri del Llombo, on la Banda Jove de l’Agrupació Musical Ontinyent oferirà un concert amb arranjaments de música pop de grups com Coldplay, Beatles o La Fúmiga, entre d’altres.

L’Estiu Musical finalitzarà amb el plat fort de l’edició, el concert de la Banda de l’Agrupació Musical Ontinyent, que se celebrarà a les 23.00 hores del divendres, 21 de juliol, a la plaça Major d’Ontinyent.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall

Deja una respuesta