Serà del 2 al 4 de juny a José Iranzo, avinguda Albaida i el recinte firal

Ontinyent celebrarà entre el 2 i el 4 de juny una nova edició de la Fira de Tapes, Tendes i Rock, que ja va per la seva desena edició. Segons explicava l´edil de Comerç, Pablo Úbeda, durant la presentació de la fira, seran 14 llocs d´hostaleria, 38 de comerç i serveis i 8 les actuacions musicals previstes.


La fira tindrà lloc al carrer José Iranzo, al tram entre Pio XII i avinguda Albaida; a la pròpia avinguda Albaida, mentre que l’apartat de tapes estarà a la primera safata del recinte firal.
Des d’Ahval, el seu secretari general, Toni Pérez, valorava molt positivament arribar a la 10a edició i agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i de la resta de participants. Dels 14 establiments d’hostaleria que hi participen, 11 formen part d’Ahval. Per part seva, les presidentes de Comerç In (Ana Ferrero) i SOC (Marisa Bernabeu) destacaven la il·lusió amb què el sector ha preparat aquesta nova edició, especialment, després de la gran acollida que va tenir l’any passat i que aquest any esperen repetir .

A més dels llocs de venda dels 38 establiments comercials i de serveis que hi participen, també hi haurà un espai dinàmic per a aquells comerços i serveis que no tenen un espai propi durant els tres dies de fira.
Durant la presentació de la fira, Jorge Rodríguez destacava que activitats com aquesta fira contribueixen no només a fer conèixer l’oferta comercial i gastronòmica de la ciutat, sinó també a atraure visitants d’altres comarques.

Més informació https://t.me/noticieslavall

Deja una respuesta