A una jornada del final de lliga, L’Olleria CF, després de la seva victòria a Canals i la derrota de la UD Castellonenca a Xàtiva, aconsegueix matemàticament el subcampionat del grup III de la Lliga de Preferent.

La UD Canals, equip que ja no es jugava res, va desenvolupar davant l’Olleria un partit molt competit i amb moltes ocasions, que per la seva intensitat, va servir d’«entrenament», per als partits de fase d’ascens que esperen els blanc-i-vermells , o almenys això degueren pensar Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, després de presenciar la primera part.

El matx va començar amb els locals molt ben posicionats i arribant a totes les pilotes, el setge a la meta de Rubén Martínez era constant, aconseguint avançar-se al marcador a la mitja hora de matx.

La represa, com ja comença a ser habitual, va presentar un L’Olleria disposat a capgirar tot, i encara que els locals van continuar amb la seva dinàmica, els ollerians, començaven a «empènyer-los» cap al seu camp, l’empat arribava al 56′ obra Alejandro després d’aprofitar una pilota perduda a l’àrea. L’empenta olleriana tornava a tenir premi amb una jugada de precisió que rematava Francesc (69′)

Amb aquesta victòria, L’Olleria segella el segon lloc i continua preparant la fase d’ascens. La propera jornada, i darrera els ollerians tindran l’oportunitat de celebrar a La Solana el mèrit aconseguit. L’equip que ens visita aquesta jornada serà el CE Alberic Sucemart.

Suscriu-te al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall