La previsió meteorològica apuntava a l’aparició de pluges durant la jornada de hui a les zones d’interior de la província de València, després de diverses setmanes de calor i temps sec. Tot i que els registres són mesurats, durant la primera part de la jornada d’aquest divendres ja s’han recollit més de 20 litres per metre quadrat a algunes localitats de la Vall d’Albaida. Així, les precipitacions han estat de moment més intenses a municipis com Agullent (21,8 litres per metre quadrat), Ontinyent (21,6 l/m2), Otos (21,4), i Beniatjar (20,1), segons dades aportades per l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET). Els litres recollits augmentaran durant el cap de setmana, ja que s’esperen pluges constants, sobretot dissabte a la tarda. De fet, les primeres precipitacions han estat força intenses en alguns punts de les tres comarques, encara que no han durat gaire. Ha caigut amb força en poc temps.

Suscriu-te al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall