La formació dirigida per l’atzenetí Ramón García i Soler va ser la millor de les 3 bandes que van participar a aquest certamen de rellevància a Elda. Amb el 1r premi, la Unió va guanyar 5000 euros gràcies als 218 punts que va aconseguir interpretant l’obra obligada “Centinela Moro”, de Ferran Campos-Valdés, i “Catarsis”, de José Vicente Egea Insa.

El 2n lloc d’aquest concurs de bandes va ser per a la Sociedad Artístico Musical La Unió de Quart de poblet, la qual va tocar com a obra lliure la marxa cristiana “Alcázar de Elda”, de Rafael Mullor Grau. D’altra banda, el 3r premi va ser per a l’Associació Musical Canalense de Canals, la qual va interpretar El Verger és Cristià, de David Pont Ripoll.

Els prop de 70 músics ontinyentins que van pujar a l’escenari del Teatro Castelar d’Elda van oblidar els nervis i van traure la seua millor música per fer una excel·lent interpretació que va valer perquè la Unió portara a la seua seu un 1r premi 15 anys després.

Suscriu-te al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall