El XX Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva va prosseguir el darrer cap de setmana amb la modalitat de vent-metall, la qual es va celebrar a l’auditori del Centre Cultura Xàtiva (CCX).

A la primera fase d’aquesta especialitat van participar un total de 30 joves, els quals van interpretar una obra obligada. A la segona fase hi van accedir un total de 7 participants, interpretant una obra lliure.

Finalment el primer premi de la Modalitat A (1.300 euros) va ser per a Eduard Gisbert Vañó (Bocairent), de 22 anys, amb el bombardí com a instrument. El primer premi de la Modalitat B (1.000 euros) el va aconseguir Claudio Nicolás De Manuel Oliver (València), de 21 anys, amb la trompeta; i el primer premi de la Modalitat C (800 euros) va ser per a Bernard Ros Torrent, de Llíria (16 anys), amb el trombó.

Suscriu-te https://t.me/noticieslavall