Agullent celebra aquest diumenge 30 d’abril la desena edició de la Fira del Llibre, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent i la Biblioteca Municipal ‘Ramon Haro Esplugues’, amb activitats al passeig de la Font Jordana entre les 10.30 a les 14.00.

Després de la inauguració a càrrec de la Banda Jove, La Finestra Nou Circ presentarà l’espectacle Royal Circ, que recorrerà la fira amb actuacions de circ. A les 12h, la Companyia Disparatio oferirà Contes Disparatats dirigit al públic infantil. La fira també comptarà amb el dinar que ofereixen les Ames de Casa, tallers infantils, partides d’escacs i una sessió del Club de Lectura de ciència ficció i faantasia d’Agullent.

Aquest any, de nou, tindrà lloc la II Edició ‘Llegir té premi’, una iniciativa que pretén “distingir i recompensar les persones que més han aprofitat els serveis de la Biblioteca Municipal durant el darrer any”. Es premiarà els usuaris que han pres més llibres en préstec de l’Agència de Lectura d’Agullent, dividits en tres rangs d’edat: infantil (fins a 11 anys), juvenil (de 12 fins a 18 anys) i adult (més de 18 anys) .

Inscriu-te https://t.me/noticieslavall