L’AMPA de l’aulari d’Otos del CRA Castell de Carbonera, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Otos, ha organitzat una tarda de portes obertes a l’escola, adreçada a famílies, amigues i amics de pobles veïns el proper dissabte 22 d’abril, a Otos .

Començarà a les 16 hores amb un taller de pintura, tot seguit hi haurà un berenar popular i finalitzarà amb el concert del grup de música infantil Trobadorets. A més, al llarg de la jornada es podran visitar les instal·lacions del centre escolar.

El projecte educatiu d’Otos combina un entorn rural on hi viu gent acollidora amb les necessitats que demana el món actual. Ofereix una escoleta infantil municipal, ensenyament d’infantil i primària a l’escola i també un conjunt d’activitats extraescolars. El municipi ja ha rebut l’arribada d’un grup de famílies joves amb nens destacats i té les portes obertes a totes aquelles que estan interessades en el projecte.

Suscriu-te https://t.me/noticieslavall