El Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub, amb patrocini de l’Ajuntament de Bocairent i col·laboració de la Federació Valenciana de Dolçainers/es i Tabaleters/és i de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat, ha convocat la tercera edició del Concurs per a ‘Colla de Dolçaina i Percussió’ Joan Antoni Martínez i Martínez. A través d’aquesta iniciativa, que va néixer el 2019, el municipi natal de Martínez vol retre homenatge a un dels referents de la dolçaina en el conjunt del territori valencià i augmentar el repertori per a colles existents actualment.

La convocatòria, com en les edicions anteriors, està adreçada a la creació d’obres amb la categoria de música funcional per a carrer (cercavila o pasdoble) i el termini de presentació d’originals estarà obert fins al proper 9 de juny. A continuació, un jurat tècnic seleccionarà un màxim de quatre propostes, que tindran la consideració de finalistes i seran interpretades pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent al Teatre Avinguda el dia 30 de setembre de 2023.

El concert servirà per determinar els premis, que aquest any passen de 1.500 a 3.000 euros, de manera que es duplica la quantia total respecte de l’edició del 2021.

Llegir més: https://t.me/noticieslavall