La imatge processional de la beata Inés de Benigànim, la festivitat de la qual va presidir el passat cap de setmana l’Arquebisbe de València, monsenyor Enrique Benavent, va eixir dissabte per primera vegada de la seua localitat per a visitar a la Mare de Déu dels Desemparats en la seua Basílica a València.

D’aquesta manera, aquesta eixida de la imatge de la Beata ha pretés retornar el recorregut que va realitzar la Mare de Déu a Benigànim el mes de juliol passat, dins del seu itinerari per poblacions i santuaris de la diòcesi amb motiu de l’Any Jubilar del Centenari de la seua Coronació de la Verge dels Desemparats.

La Basílica de la Verge va acollir ahir a la vesprada una missa en presència de la imatge de la beata, al costat de la imatge de la Verge dels Desemparats que presideix l’Altar Major. En ella van participar nombrosos devots, procedents de Benigànim, i el seu rector, Antonio Martínez.

https://t.me/noticieslavall