ANIMA, Associació Càncer Ontinyent, ultima els preparatius per a una nova edició del Memorial Susana Balaguer, que celebra cada any el dia 4 de febrer, Dia Internacional del càncer. L’edició d’aquest any és especial, perquè es compleixen 10 anys de la mort de la que fos una de les impulsores d’ANIMA. Per això, aquest any els participants al memorial seran els que van ser els seus companys a Ad Libitum.

L’acte té com a objectiu recordar la figura de Susana Balaguer, però també la de retre homenatge, a través de la música i la paraula, a les persones que han mort per aquesta malaltia, així com animar aquelles que hi estan lluitant.

Atès que aquest any el Dia Internacional del Càncer, el 4 de febrer, és dissabte, aquesta és la data escollida per a aquest memorial, que tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 19.30 hores, amb entrada lliure. A més de la música i la poesia, també s’ha previst projectar el vídeo que ANIMA ha preparat, en col·laboració amb l’Escola d’Art i el disseny Superior d’Alcoi, a través dels professors Ester García, Carles Puchades i Remei Espí.

El vídeo serà preestrenat divendres dia 3 abans de la sessió de les 20:00 de la pel·lícula que projecta l’Utiye i un cop es projecti al Centre Cultural el dissabte, serà difós per xarxes socials de l’entitat.

https://t.me/noticieslavall