L´Ajuntament de l´Olleria celebrarà el Dia de l´Arbre 2023 del 27 de gener a l´11 de febrer amb una programació d´activitats mediambientals i educatives organitzades des de les regidories de Medi Ambient i Educació. Aquestes jornades seguiran el Pla de Reforestació Municipal del Paratge Natural de l’Heretat del Sortit i comptaran amb diferents grups participants.

Els primers nens i nenes a inaugurar al gener la plantació d’arbres a l’Heretat del Salido seran els del CEIP Manuel Sanchis Guarner, seguits de la Cinquena 2022 i els del CEIP Isabel La Catòlica. Al febrer, les jornades mediambientals i educatives seran realitzades per l’Escola Infantil Municipal, l’IES Vermellar i l’Agrupació Escolta Sant Jordi.

A més, les accions del Dia de l’Arbre a l’Olleria, que corresponen als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, seran coordinades pel Taller d’ocupació “L’Heretat del Sortit III”, el Taller d’ocupació per a dones “L ‘Olleria sempre amb tu’ i l’Associació Mediambiental de l’Heretat del Sortit.

http://t.me/noticieslavall