Perspectives. Memòria fotogràfica d’Ontinyent’ és el títol del llibre editat per Obra Social de Caixa Ontinyent que recull l’evolució de la ciutat a través de les fotografies de quatre autors locals i que han estat reunides, tractades i digitalitzades per Xavi, Jordi i Kike Mollà , els autors de la publicació.

A través de 146 imatges bitons realitzades entre 1954 i 1980, moltes d’elles inèdites, es mostra la transformació de la ciutat en les darreres dècades des de la perspectiva de quatre fotògrafs: Rafael Bernabeu Galbis, Rafel Jordà Bonastre, Rafael Penadès Martí i Bastiste Martí García .

Tal com detallen els seus autors, és un projecte que pretén tenir continuïtat en el temps, amb la recopilació de material de fotògrafs que tinguin en comú el motiu de la seva obra: Ontinyent. La finalitat és doble “rendir-los l´homenatge que es mereixen com a cronistes de l´evolució de la nostra ciutat i fer divulgació de les seves obres”, expliquen.

El llibre estarà disponible a partir del 21 de novembre, i es podrà adquirir a les oficines de Caixa Ontinyent, així com a la seva botiga online.

https://t.me/noticieslavall