La Fira de Turisme de Madrid, FITUR, és una de les més destacades del sector a nivell internacional i ahir, 18 de gener, va estar present Bocairent de la mà del patronat Turisme València. La delegació local va estar encapçalada per l’alcalde Xavi Molina, acompanyat de la regidora M. Luz Pascual; del president de l´Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai, Ximo Carbonell, i de la presidenta de l´Associació d´Hostaleria i Turisme de Bocairent, Catalina Gómez.

El municipi va presentar l’oferta turística a través d’un vídeo promocional que valorava l’experiència completa que Bocairent ofereix al visitant. A més, una segona projecció va servir per destacar l?atractiu que tenen les festes que se celebraran a partir del 3 de febrer. “Sempre és bon moment per visitar Bocairent, però encara més quan hi ha manifestacions tan potents com les que representen els nostres Moros i Cristians”, afirma Pascual.

https://t.me/noticieslavall