Un dels projectes executats per la Regidoria d’Obres de Bocairent en l’últim trimestre del 2022 ha estat l’actuació sobre la coberta del Museu Arqueològic Municipal Vicent Casanova. L’espai, conegut popularment com “la guàrdia” i situat al lateral de l’església parroquial de l’Assumpció de la Mare de Déu, havia estat històricament tancat al públic. «És, per això, que l´Ajuntament va decidir convertir la impermeabilització de l´edifici en un projecte més ambiciós amb l´objectiu de posar a disposició de la ciutadania el que era seu i mai havia pogut gaudir», explica l´edil Jose Vicente Sanz.

El responsable municipal d´Obres indica que el consistori va presentar aquesta proposta la convocatòria per a grups d´acció local LEADER 2014-2020 i va obtenir un finançament de 63.187,25 euros. D’aquesta manera, s’ha dut a terme un tancament perimetral del recinte per garantir-ne la seguretat, s’ha habilitat una rampa per facilitar-ne l’accés i s’hi ha instal·lat mobiliari urbà i il·luminació.

https://t.me/noticieslavall