La Junta Directiva de la Unió Musical d’Albaida ‘l’Aranya’ després de l’acomiadament del seu director Adrià Ronda Sampayo, el qual ha estat sis anys al front de la mateixa amb grans èxits, ha decidit encomanar la direcció de la Banda al Director i compositor Carlos Pellicer Andrés, de Benigànim.

La Junta ha informat que han comptat amb l’assessorament de persones vinculades a l’Aranya amb una gran experiència en el mon de les bandes de música com Rafa Garcia, Ramon Garcia o Mario Roig, els quals “ens han donat la seua opinió al respecte que ens ha aprofitat moltíssim per prende la decisió final”.

Finalment, després d’escoltar les opinions, la Junta en sessió extraordinària, ha decidit per unanimitat contractar com a director musical de l’Aranya a Carlos Pellicer Andrés, el qual es presentarà a tota la societat en l’assaig del divendres dia 13 de gener de 2023 amb la intenció de “començar una nova etapa” que faça evolucionar i augmentar el nivell de la banda i amb la perspectiva de realitzar nou projectes.

https://comarcalcv.com/la-unio-musical-laranya-dalbaida-tria-com-a-nou-director-a-carlos-pellicer-andres/