El passat 30 de desembre es va iniciar el taller d’ocupació que la Generalitat, a través del LABORA, va concedir a l’Ajuntament de Bocairent en 2022. Es tracta d’una acció vinculada a l’atenció sociosanitària de persones depenents i té per objectiu facilitar la inserció laboral de les 10 persones que rebran formació remunerada al llarg d’un any.

Durant els dotze mesos, l’alumnat seleccionat completarà un total de 1.920 hores en què els mòduls teòrics s’alternaran amb la pràctica professional. Per a dur a terme aquesta, el consistori compta amb la col·laboració de la residència Sagrat Cor de Jesús, que és de gestió municipal i dona servei a 40 usuaris i usuàries.

Per al desenvolupament del taller, l’Ajuntament de Bocairent ha rebut una subvenció de 251.354,40 euros i ha incorporat un equip específic integrat per tres professionals: un director, una docent i una administrativa. Aquests tres, com també l’alumnat participant, van ser triats per un procés selectiu de concurrència competitiva.

* Idees per a regalar: Nuevo Echo Dot (5.ª generación, modelo de 2022) | Altavoz inteligente con Alexa | Antracita
https://comarcalcv.com/bocairent-inicia-un-taller-docupacio-en-lambit-sociosanitari/