El Palau de la Vila ha estat l’escenari per primera vegada del Cap d’any infantil, que Ontinyent ha celebrat aquest dijous, 29 de desembre. L’acte, que en anys anteriors havia tingut lloc a la plaça de la Concepció ia la de Santo Domingo, estrenava aquest any ubicació i oferia als assistents xocolata amb mona, un berenar que donava pas a les tradicionals 12 campanades infantils, de la mà dels «Güendos» de Nadal.

La tarda incloïa també dues activitats dins de la programació del Festival de Circ i Teatre: una cercavila a càrrec de «Disparatari Circ», en què trapezistes, marionetes, malabaristes i altres elements circenses han desfilat al ritme de la música del grup Gatzara, i una ludoteca amb jocs de fusta.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “el Palau de la Vila ha estat un lloc idoni per acollir el Cap d’Any infantil, dins de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” que està programant activitats a tots els diversos i en què agraïm la col·laboració de les associacions de comerciants».

https://loclar.es/es/ontinyent/ontinyent-celebra-el-cap-dany-infantil-en-el-palau-de-la-vila/