Ontinyent destinarà aquest any la recaptació de la seva XXVIII Cursa Sant Silvestre Solidària a l’Associació Protectora d’Animals la Vall d’Albaida. Les persones interessades ja poden adquirir els dorsals solidaris al preu d’1 euro als 8 punts de venda habilitats o el mateix dia de la cursa (30 de desembre) a la Plaça Major una hora abans de la sortida, que serà a les 20: 00 hores. L’edil d’Esports, Óscar Borrell, destacava que «des del 2019 no hem pogut celebrar aquesta carrera que cada any organitza l’Ajuntament degut a la pandèmia, i poder tornar a viure-la amb normalitat després de tot el que hem passat és motiu de doble celebració» .
Borrell, que es reunia aquests dies amb representants de la Protectora, destacava que “com sempre, aportant només 1 euro tots els veïns i veïnes de totes les edats podran contribuir a una bona causa i alhora fer esport, gaudir del gran ambient d’aquest dia i també dels regals i sorpreses que sempre hi ha”, afegia. L’edil explicava que a l’arribada a meta es repartiran entre els participants un portaentrepà i que el dia de la cursa des de les 22.00 hores a l’escola Carmelo Ripoll hi haurà un sopar amb sorteig de regals de prop d’una vintena d’empreses patrocinadores. A l’avituallament es comptarà amb la participació de l’empresa d’aigües potables Egevasa, que subministrarà aigua d’Ontinyent.

https://tallerderadio.es