un espot publicitari que s’ha enregistrat al llarg de tota la geografia de la Vall d’Albaida i els seus 34 pobles, per ressaltar la gran riquesa natural i cultural. Un vídeo promocional subvencionat per València Turisme de la Diputació de València i que té com a protagonistes joves de la comarca.

Com a tret de sortida d’aquesta nova campanya, el proper dilluns 26 de desembre, el departament de Turisme de la Vall d’Albaida, juntament amb altres empreses de la comarca, estaran presents a la Fira del Nadal de la Diputació de València, ubicada a la plaça Manises de València.

Aquesta fira inclourà actuacions musicals i teatrals per als més petits, accions vinculades amb la festivitat de Reis Mags, i també un espai VALÈNCIA TURISME destinat a activitats de promoció turística i de productes locals, degustacions gastronòmiques, exhibicions d’artesania, actuacions folklòriques i un punt de venda de productes locals.

La Vall d’Albaida participarà amb 3 expositors, de 10:30 a 14:30 i de 17.00 a 20.00 h, on trobareu “Olis el Teular” d’Atzeneta d’Albaida, “Les Veles de Pedro” i “Atikuum disseny” d’Albaida i VA DE BO d’Agullent, a més del punt d’informació i promoció del mateix departament de Turisme de la Mancomunitat.