L’Ajuntament de Bocairent i la Parròquia de l’Assumpció de la Nostra Senyora tornen a unir-se, en el marc d’un nou conveni de col·laboració, per a assegurar l’estructura de l’ermita de Sant Joan, situada al Barri Medieval, i reconeguda com la primera església construïda a la localitat al segle XIII, la qual, actualment, es troba en un estat de deteriorament progressiu.

En el passat les dues institucions ja han col·laborat en diverses millores a l’ermita de la Mare de Déu dels Desemparats o la Mare de Déu d’Agost, així com en el camí a l’ermita del Sant Crist.

Vicent Femenia, rector de Bocairent, creu que aquesta col·laboració serà molt positiva i ens ha explicat que, “en els últims anys, s’han detectat moviments i problemes d’humitats al subsol, de manera que és necessari descobrir-ne l’origen i actuar adequadament per a evitar futurs danys més greus”.

Per la seua part, Xavi Molina, alcalde del municipi, ha assegurat que “el patrimoni parroquial és una peça clau del ric patrimoni de Bocairent, i hem de compartir esforços en el repte, sempre complex, de mantindre’l, rehabilitar-lo i posar-lo en valor”.

*Més notícies