• Desfibril·ladors a les instal·lacions esportives
  • Actuacions de foment de l’oci juvenil (programes d’oci alternatiu, discomòbils, etc.)
  • Neteja de la serra de Sant Esteve
  • Adaptació de zones als parcs per a xiquets i xiquetes amb TEA, TDAH, etc.
  • Millores en les biblioteques municipals (reserves, xarxa d’internet i mobiliari)

L’edició d’enguany ha estat de les més participatives, ja que ha comptat amb 17.854 vots i 4.603 persones participants, el que ha significat un 14,5% de participació. Es tracta de la segona millor data de participació des de l’any 2019 en un any on s’ha batut rècord de propostes.

Les xifres demostren com Ontinyent Participa és un projecte completament consolidat a la nostra ciutat. Aquesta edició, que des de hui entra en la fase d’execució de les propostes guanyadores, ha estat de rècord en quant a les propostes”, ha assenyalat Inma López, regidora de Participació Ciutadana.

D’altra banda, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicat quan es posaran en marxa les propostes guanyadores: “Intentem que les propostes es facen realitat al llarg de l’any en curs. És cert que, normalment, sempre hi ha propostes que acaben endarrerint-se. Per exemple, ara mateix estem executant les millores a la senda de la Puríssima, que és una proposta que ve de l’any passat. Probablement, la neteja de la Serra de Sant Esteve no podrem intervindre fins que passe la temporada d’estiu pel perill en autorització de maquinària. El que són propostes senzilles com els desfibril·ladors, o la ficada en marxa del foment de l’oci juvenil, les volem posar en marxa de manera pràcticament immediata. Sobretot, perquè la gent puga gaudir d’elles durant la temporada d’estiu o de tardor”.

-Més informació: https://aralavall.com/aquestes-son-les-5-propostes-guanyadores-dontinyent-participa-2024/