La campanya “Comprar a Ontinyent té premi” tindrà lloc entre l’11 i el 30 de març i participaran 173 establiments de la ciutat.

La nova marca que representarà a partir d’ara al comerç de la capital de la Vall d’Albaida, Ontinyent Comercial, ha presentat hui la seua primera campanya. Sota el nom de “Comprar a Ontinyent té premi”, l’entitat llança una campanya que començarà l’11 de març i acabarà el dia 30 del mateix mes.

L’objectiu és el de fomentar l’economia local i, sobretot, desestacionalitzar les compres, i incentivar-les durant tot l’any, sense dependre d’èpoques determinades com el Nadal. Un total de 173 establiments de la ciutat participaran en aquesta campanya organitzada per les associacions Soc Comerç i Serveis i Comerç In, junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent.

Entre aquests establiments es distribuiran butlletes ‘rasca rasca’ entre les persones que realitzen compres igual o superiors a 20 euros. En total, hi haurà 9.000 euros en premis, distribuïts en targetes regal de Caixa Popular. Hi haurà 100 butlletins amb un premi de 50 euros, i altres 40 butlletins amb un premi de 100 euros. Aquests es podran gastar en els establiments adherits a la campanya.

-Més informació: https://aralavall.com/ontinyent-comercial-llanca-la-seua-primera-campanya-amb-9-000-euros-en-premis/