L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la regidoria d’Igualtat dirigida per Hortensia Micó, ha confeccionat un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona 8M a la Setmana per la Igualtat 2024 de l’1 al 16 de març.

Els actes organitzats des del consistori, amb la col·laboració de les associacions i agrupacions locals, tenen l’objectiu de conscienciar la població per la igualtat real entre els gèneres i començaran el divendres 1 amb la xerrada d’Alimentació Conscient impulsat per les Ames de Casa Tyrius al Aula taller del Centre Social “Alimentació al climateri i la menopausa”.

A més, fins dissabte 2 estarà disponible l’exposició itinerant col·lectiva DARVA “Dones artistes rurals de la Vall d’Albaida” de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida a la Casa Santonja-Palau dels Marau per impulsar i promocionar l’art local.

-Més informació: https://www.levante-emv.com/costera/2024/02/28/lolleria-presenta-nueva-edicion-semana-98770809.html