Aielo de Malferit acomiadarà el 2023 de la millor manera. Aquest dissabte 30 de desembre la localitat celebrarà l’acte de Lliurament de la distinció de Filla Predilecta d’Aielo de Malferit a Ivana Andrés Sanz. A més a més, es descobrirà el cartell de la denominació ‘Poliesportiu Municipal Ivana Andrés’ en el seu honor.

El municipi retrà homenatge a la jugadora que es va proclamar campiona al Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda amb la Selecció Espanyola de Futbol al passat mes d’agost. Aquests reconeixements van ser les premisses que va anunciar l’alcalde Juanra Espí en l’acte al qual Ivana Andrés va rebre un bany de masses a la seua localitat.

Mai hem tingut una persona en la rellevància i importància que en aquest moment té Ivana, tota una campiona del món”, assegurava el primer edil en aquell moment.

Per la seua part, la futbolista aielonera va tindre paraules d’agraïment: “És tot un somni. Al final hi ha molt de treball i esforç darrere, però agrair-li a l’Ajuntament per pensar en mi i posar-li el meu nom al Poliesportiu i per fer-me filla predilecta. Molt contenta i molt il·lusionada”.

A les 11:30 h tindrà lloc l’acte de descobriment del cartell de la denominació ‘Poliesportiu Municipal Ivana Andrés’ al mateix lloc. Aquest espai durà el seu nom, i mitja hora després es celebrarà l’acte del lliurament de la distinció de Filla Predilecta d’Aielo de Malferit al Saló de Plens de l’Ajuntament.

-Font: https://aralavall.com/aielo-de-malferit-lliura-aquest-dissabte-la-distincio-de-filla-predilecta-a-ivana-andres/