Propietaris i Ajuntament desbloquegen aquesta actuació pendent en el planejament urbanístic de l’any 1994

Des de la setmana passada es troba oberta a l’ús públic la connexió per a vianants que uneix els carrers Batalla de Lepanto i Joan Beneito Bernàcer. L’apertura del vial estava prevista en el planejament urbanístic del municipi de l’any 1994, però no ha estat fins ara que propietaris i Ajuntament han pogut desbloquejar la situació i completar l’actuació que es va iniciar a meitat dels anys noranta amb l’apertura del carrer Batalla de Lepanto.

“Han sigut tres anys de gestions i negociacions en què, per a defendre els interessos generals, hem hagut de suportar incomprensions i crítiques injustificades”, reconeix Xavi Molina. No obstant això, l’alcalde explica que “sempre vam plantejar el procés com una solució integral, amb l’objectiu de resoldre definitivament tant la part municipal com la que afectava les dues parcel·les particulars implicades”. En aquest sentit, el primer edil es mostra satisfet per l’acord aconseguit.

-Font: https://aralavall.com/bocairent-obri-la-connexio-per-a-vianants-entre-els-carrers-batalla-de-lepanto-i-joan-benito-bernacer/