L’Ajuntament de Montaverner va homenatjar el passat diumenge 17 de desembre les parelles vinculades al municipi que aquest any han complert els seus 10, 25 i 50 anys de casats. L’alcalde Jorge Boluda, juntament amb la regidora de Majors, Gloria Soriano i la regidora de Festes i Tradicions, Ceilu López han felicitat tots els participants.
L’alcalde va felicitar tots els matrimonis en un dia marcat pel reconeixement per tots els anys d’amor, de família, sacrifici, feina…
Les parelles homenatjades van participar prèviament en una missa a la parròquia Sant Joan i Sant Jaume i posteriorment en un acte a l’Ajuntament on se’ls va lliurar un diploma i un obsequi recordatori. Per acabar, van participar en un vi d’honor.
Durant tot el mes de desembre Montaverner segueix organitzant activitats per a tots els públics com la tradicional “San Silvestre” solidària contra el càncer que se celebrarà el dissabte 23 a les 17h. També hi ha organitzats per a aquesta setmana concert de la Banda Artístic Cultural, de l’Agrupació Musical de Montaverner i de l’Agrupació Vocal Clarialba. El 27 de desembre hi haurà cinema familiar i el dia 30 està prevista l?arribada del patge reial.

-Font: https://loclar.es/es/vall-dalbaida/montaverner-homenajea-a-las-parejas-por-sus-bodas-de-oro-y-plata/