Bocairent torna a viure una edició de la programació adreçada a nens, adolescents i joves durant el període de vacances. Amb aquest any, l’Estiu Jove de la localitat arriba a la setena convocatòria, que disposa d’un total de 20 propostes lúdiques, culturals, esportives… per al juliol i l’agost.
Així, des del Consell Municipal de la Joventut i la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, es van fer 11 activitats durant el primer mes: 5 tardes d’oci esportiu, amb diferents modalitats per a cadascuna; la bibliopiscina; 2 tardes infantils amb jocs daigua; la sessió de contacontes, jocs i ràdio; la nit de projecció de curtmetratges i l’autobús a les festes de Banyeres de Mariola.
A l’agost, l’Estiu Jove 2023 ofereix 9 propostes més: la bibliopiscina, la tarda musical infantil, 2 projeccions de cinema a l’aire lliure, l’autobús a les festes d’Alfafara, la Pool Party, la sessió de jocs aquàtics a la piscina municipal , el torneig de cartes de la Fallera Calavera i el cicle Sant Agustí de Conte, amb sessions durant tres dies consecutius.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall