L’exposició de totes les obres es podrà visitar fins al 15 d’agost a la sala Juan de Juanes.

Dissabte passat, 29 de juliol, Bocairent va lliurar els premis fotogràfics de la trentena edició que convoca l’Ajuntament en aquesta matèria. Una iniciativa de la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’associació Art 92 i l’Associació Fotogràfica de Bocairent, que té com a finalitat captar les millors instantànies del municipi.
Aquest cop el jurat va estar format per Antonio Barrientos, Juanjo Alcaide, Montse Blasco, Vicent Ramon Pascual i Xavi Pascual. La deliberació d’aquests va atorgar els set guardons previstos a les bases, que suposen un patrocini de 1.900 euros per part del consistori local.
En la modalitat de promoció turística el primer premi va ser per a Blai Vanyó Vicedo i el segon, per a Ricard Ferre Jornet. En la modalitat de caràcter lliure color, el primer premi va recaure a Juan Miguel Beneyto Vañó i el segon, a Francisco Gil Ortuño. En la modalitat de temàtica lliure blanc i negre, el primer premi va anar a parar a Sonia Ramón Gimeno i el segon, a Eduardo Francés Sanchis. Finalment, l’accèssit local va ser per a Francisco Pascual Esplugues.

Més informació en el nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall