La plaça de l’Ajuntament de Bocairent va ser l’escenari de la solemne benedicció de la nova campana que des de dilluns ja podrà sonar a dalt del campanar de l’Església parroquial de Bocairent. La nova campana ha estat refosa a partir de la campana Maria, que datava del 1908 i que es va malmetre l’any 2020. El treball de crear la nova campana va ser encarregat al mestre fonedor Abel Portilla, de Gajano (Cantàbria).

Des que es va fer malbé i es va tenir constància que l’única solució era la fosa d’una nova campana, des de la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu de Bocairent van posar en marxa diferents iniciatives per recaptar fons per poder sufragar aquesta iniciativa, un objectiu que a s’ha aconseguit poc més de dos anys.

Per això, durant l’acte de la benedicció de les campanes, el rector de Bocairent, Vicent Femenia, agraïa la implicació i la col·laboració del poble fidel de Bocairent en la consecució d’aquest nou bronze que avui dilluns estava previst instal·lar ja al seu emplaçament del campanar .

Més informació, al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall