El certamen tindrà lloc el proper 30 de setembre.


El jurat de la tercera edició del concurs de composició Joan A. Martínez, per a dolçaina i percussió en la modalitat de pasdoble/Cercavila, s’ha reunit la tarda del 19 de juliol a Bocairent per triar les quatre obres finalistes, entre un total de disset propostes presentades.

El jurat d’aquest any, presidit per Ramón García Soler, està format per Francisco Valor Llorens, Susana Díaz Tejedor i Ramón García Soler. El secretari del jurat és Alfredo Francés Galiana, també secretari del Grup Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent, entitat que organitza el concurs. Igualment, el president de la colla, Xavi Pascual, i el seu director, David Valera Ruiz, han estat presents a la sessió.
El jurat, després de les corresponents deliberacions i de destacar la gran qualitat de les obres presentades, ha seleccionat les quatre peces que seran les finalistes del concurs, presentades amb els lemes següents: “La Serreta”, “Resor”, “1982” i “Figatell”.

El concert del concurs tindrà lloc el proper 30 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre Avinguda de Bocairent. La primera part de l‟acte serà la interpretació de les peces finalistes per part del Grup de Xirimiters i Tabaleters L’Aljub, amb la direcció de David Valera Ruiz. I, per a la segona part, actuarà el grup Tradifusió.

Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall