El proper 16 de juliol, el teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà la I Gala ‘Masters pel món’, que reunirà les actuacions de 13 ballarins professionals que s’han format a l’escola Masters Ballet: Julia Cambra, Cristina Maestre, Blanca Tolsá, Jana Isabel, Javier de l’Asunción, Victòria Iborra, Marta Llopis, Vicent Muñoz, Emma Bas, Marc Perigüell, Lucía Terol i Andrés Casanova.
Assistiren a la presentació de la gala l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Cultura, Àlex Borrell; i des de Masters, Mª Carmen Mompó i Natalia Mollá, a més de part dels ballarins que estaran presents a la gala: Lucía, Marc, Vicent i Julia. “En 28 anys de feina, ens hem adonat que no hem tingut l’oportunitat de poder celebrar alguna cosa, i aquest any, s’han donat les circumstàncies, per tirar-ho endavant”, destaca MªCarmen Mompó.
Tot i que la gala estava programada en una sessió a les 19.00 hores, s’ha obert una segona sessió a les 17.30 hores a causa de l’èxit de venda d’entrades. Posteriorment, se celebrarà un sopar a la finca L’Alianda, “oberta a tot aquell que ens vulgui acompanyar”, que inclourà música en directe. La venda de tiquets serà a Masters Ballet al carrer Pius XII, de 9:30 a 13:00 hores, amb preu de 30€ per a adults i de 15€ per a nens. La venda d’entrades per a la gala es realitzarà també a Masters Ballet Pío XII, de 9.30 a 13.00 hores. “Estem carregats de molta il·lusió i de moltes ganes que ens pugui acompanyar com més gent millor”.
A més, el proper 16 de juliol tindrà lloc un col·loqui obert al públic amb els ballarins al Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 19.00 hores “per a tot aquell que vulgui saber en què consisteix el món de la dansa professional”.

-Més informació al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall