Més d’un miler de persones més grans de 50 anys s’han format en els darrers deu anys al Campus d’Ontinyent, dins del programa que va començar sent Unimayor, després va passar a ser Unisocietat i ara rep el nom de ‘La Nau Gran’ de la Universitat de València.

La gran majoria són persones que no van tenir la possibilitat d’estudiar i que n’aprofiten la jubilació, la mitjana d’edat és de 65 anys, per tenir aquesta nova oportunitat de poder estudiar a la Universitat. Gent curiosa i molt interessada en el tema de l?educació, segons expliquen des de la UV.

Aquest desè aniversari del programa ve amb regal, ja que amplia el proper curs acadèmic la seva oferta amb dos itineraris formatius: el bàsic, que ja existia, i ara l’avançat.

Els itineraris tenen una durada de tres anys acadèmics. Cada curs, segons expliquen des del Campus, consta de quatre mòduls i assignatures, “molt de caràcter didàctic”. El bàsic inclou assignatures com a música, economia, salut, dret, filosofia, literatura, geografia, biologia, dret, sociologia, història, cultura científica. Per la seua banda, l’itinerari avançat compta amb assignatures com a física, neurociència, arqueologia, història del Regne de València, entre d’altres.

Més informació alnostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall