El dissabte 17 de juny, a les 19.30 hores, al teatre Echegaray d’Ontinyent, té lloc el segon concert de la temporada 2023 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una orquestra que continua el projecte formatiu amb més de vint anys d’història que no només reforça l’aprenentatge a les aules, sinó que dóna l’ajuda de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana a través de beques de formació amb els millors de la matèria, i brindant als seus components l’oportunitat de poder tocar de la mà de solistes i directors referents a nivell nacional i internacional.

En aquest segon concert, anomenat Nino Bravo Simfònic, que és dins dels actes de l’any del 50è aniversari de la mort de l’artista, podrem gaudir de la veu de la soprano Francesca Calero; la mezzosoprano Rebeca Cardiel; el tenor Julio Morales; el baríton José Julián Frontal i el pianista Brais G.Maceiras.

A causa de la gran assistència que s’espera, el públic podrà triar com a alternativa al concert al teatre Echegaray, assistir a un segon concert que se celebrarà a l’auditori d’Aielo de Malferit, poble natal de l’artista, el dia 2 de juliol a les 19.30 hores.

Aquest concert estarà dirigit per Saúl Gómez, llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Font: https://t.me/noticieslavall