El monestir de Bocairent tornarà a acollir una comunitat religiosa, després de dues dècades des que la Comunitat de Monges Agustines fos dissolta i 16 anys des que la parròquia adquirís el monestir.

Així ho ha confirmat el rector de la parròquia L’Assumpció de La nostra Senyora, Vicent Femenía, que en un comunicat a la comunitat parroquial i al poble de Bocairent explica que el 27 de febrer passat, el vicari episcopal, Melcior Seguí, li va comunicar que una comunitat de Carmelites Descalza buscava un monestir on establir-se i que Arquebisbe de València, Enrique Benavent; el canceller, José Francisco Castelló, ell mateix i el Consell Episcopal havien pensat al Monestir de Bocairent. Poc després era la Priora del convent de les Carmelites Descalces de Piedrahita la que proposava desplaçar-se a Bocairent per conèixer el convent, visita que va tenir lloc el 2 de març. Només tres dies després, la Mare Joaquina comunicava al rector que la comunitat havia aprovat per unanimitat el trasllat.

S’inicià un important treball burocràtic per poder plasmar aquesta proposta en un conveni de cessió.

Més informació: https://loclar.es/es/vall-dalbaida/el-monasterio-de-bocairent-volvera-a-tener-una-comunidad-religiosa/