Llutxent signa l’agermanament amb Daroca i Carboneras de Guadazaón

El municipi de Llutxent ha tancat una sèrie d’acords amb les localitats de Daroca (Saragossa) i Carboneras de Guadazaón (Conca), mitjançant el qual els tres pobles estableixen una relació d’agermanament, amistat i fraternitat per al progrés, desenvolupament i benestar conjunt.

El passat diumenge, els alcaldes dels tres municipis, Carlos Arteche (Carboneras de Guadazaón), Xaro Boscà (Llutxent) i Álvaro Blasco (Daroca), van signar un acord per a la història que simbolitza l’agermanament dels 3 municipis.

Aquest ha sigut l’últim acte de signatura, ja que la primera firma es va produir el 25 d’octubre a Llutxent, i la segona el 7 de març a Daroca, coincidint amb la festivitat del seu Patró, Santo Tomás de Aquino, a més del 784 aniversari de l’arribada de la burra a Daroca, amb els corporals, que va ocórrer el mateix dia del 1239.

Més informació: https://t.me/noticieslavall Ajuntament Llutxent https://www.llutxent.es/portada