Montaverner va celebrar el passat diumenge 30 d’abril la Proclamació dels Càrrecs Festers per primera vegada. A l’acte es van conéixer els festers, festeres i la Regina de Festes, a més de la Comparsa Abanderada d’aquest 2023.

Nayra Úbeda Ases va ser proclamada com a Regina de Festes per part de les Regines del 2022, Marta i Mar. A més, la Comparsa Abanderada serà la Filà Taverners. D’altra banda, es va anunciar el guanyador del Cartell anunciador de les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2023, que va ser David Barranca.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la Comissió de Moros i Cristians, les Camareres de la Mare de Déu del Loreto i les comparses moro-cristianes de Montaverner. L’acte va començar a les 19 h amb un passacarrer des de la plaça Major fins a l’Auditori, on va tindre lloc la primera Proclamació dels Càrrecs Festers del municipi.

Inscriu-te al nostre canal de telegram https://t.me/noticieslavall