El període de Setmana Santa i Pasqua és un dels moments claus en la temporada turística de Bocairent. De fet, juntament amb dates com les dels ponts d’octubre, és el moment en què la localitat rep un nombre més gran de turistes. “Així preveiem que passi també aquest any; per això, el municipi ha preparat una àmplia oferta en diferents àmbits”, afirma M. Luz Pascual.

La regidora de Turisme assenyala que els recursos visitables estaran oberts i que, en molts casos, ampliaran els horaris. És el cas, per exemple, de les Covetes dels Moros, un dels atractius principals durant aquests dies. Per conèixer el conjunt de l’oferta, l’Ajuntament ha editat un fulletó específic amb les condicions de les visites, els serveis oberts, la localització dels banys públics i l’agenda d’activitats previstes.

Entre aquestes activitats, destaca la quarta edició del Mercat Renaixentista de Bocairent, que oferirà punts de venda de productes artesanals i servei d’alimentació a la plaça de l’Ajuntament i la placeta Julián Herrero. El mercat arrencarà el divendres 7 d’abril i estarà obert fins dilluns dia 10.

El divendres dia 7 també serà el torn del Pas de l’Hort, la representació de la Passió i Mort de Crist, en què participen més d’un centenar de persones de Bocairent. Serà a les 23.00 hores a la plaça de toros, després de l’última edició de l’any 2018. En aquella ocasió, es van reunir prop d’un miler d’espectadors al recinte.

Per al dissabte 8 d’abril, Bocairent té previst celebrar una nova edició del Xocorock, que canvia les dates estivals habituals. Aquest cop el festival arrancarà a les 16.30 hores i comptarà amb les actuacions de La Fúmiga, Smoking Souls, Cactus, Colomet, Joe Pask, Vostok, D’Altre Poble, DJ Santy Mataix i DJ Julius.

Llegir més https://t.me/noticieslavall