El Rugby Club Ontinyent ha comunicat que tanca les portes. “La decisió pesa i ens entristeix a tots els que durant 7 anys hem intentat donar vida a aquest esport semidesconegut. No hem pogut, o no hem sabut, convèncer els nostres joves, i els seus pares, que ens acompanyin en aquesta aventura. Han han estat molts els que han vingut a provar, però han estat pocs els que s’han quedat o han repetit: per diferents raons: feina, família, altres esports, etc., els uns i els altres han anat abandonant els entrenaments o no han volgut treure fitxa , de manera que a poc a poc hem anat quedant cada cop menys”, expliquen.

Al comunicat afegeixen que “el rugbi és un esport complicat, ho sabem. Es necessita un nombre mínim de gent per muntar un entrenament, preparar un entrenament amb 4/5/6 persones és molt difícil, tenint en compte que en un partit juguen 15 persones per equip”.

El club ontinyentí ha estat vinculats a clubs propers i, amb el seu suport, s’han pogut introduir a la lliga valenciana i jugar partits a nivell federat. Alcoi, Muro, Alacant i, sobretot, el Club de Rugbi la Safor els han permès competir i gaudir d’aquest esport.

https://t.me/noticieslavall