El 16 d’abril de 2023 Llutxent es convertirà en un dels llocs clau per als amants del ciclisme i, en especial, de gravel. La localitat valldalbaidina acollirà el Campionat Autonòmic de Gravel, anomenat Trofeu Ajuntament de Llutxent.

“És una modalitat que està agafant força. De fet, és el primer campionat autonòmic de gravel que es fa a Espanya. Sí que s’ha fet el Mundial de gravel. És una disciplina que està començant i que està guanyant molts adeptes. Per tant, s’esperen més de 200 participants“, explica Xaro Boscà, alcaldessa de Llutxent.

Tot va sorgir des de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i d’una família de Llutxent que té molta afició al ciclisme amb Eladio Murillo al capdavant. “Buscaven un circuit de gravel. Algú va estar per ací i Eladio va contribuir a ensenyar-los un poc, i els va agradar molt. Van pensar que era un molt bon lloc per a fer el campionat i ens ho van plantejar a l’Ajuntament”, conta Xaro Boscà.

La prova començarà el 16 d’abril a les 9 h, i comptarà amb un recorregut d’uns 42 km, tot i que aquest dependrà de les diferents categories que són les següents: Sub23 Fem., Sub23, Master 60 Fem., Master 60, Master 50 Fem., Master 50, Master 40 Fem., Master 40, Master 30 Fem., Master 30, Elite Fem., Elite.

https://aralavall.com/llutxent-acull-el-1r-campionat-autonomic-de-gravel-despanya/

https://t.me/noticieslavall