El dol més atractiu d’aquesta jornada a la lliga À Punt Preferent (grup III) es juga aquest diumenge a les 16:30 hores al camp municipal de l’Olleria, la Solana. L’equip local, segon a la classificació, rep el tercer, l’Olímpic, amb una diferència de quatre punts a la classificació entre tots dos. El matx, que serà dirigit per Miguel Ángel Ruiz García, enfronta un equip que destaca pel seu potencial ofensiu, l’Olleria, contra el conjunt de Xavi Candel, que despunta pel seu bon treball defensiu.

Els de Xàtiva acudiran el partit amb les baixes dels dos sancionats, Israel Ull i Migue. Tots dos han estat sancionats amb un partit, en part gràcies als recursos presentats pel club. També se li ha tret la targeta mostrada a Rueda. A més, es recupera respecte a l’últim partit als aleshores sancionats Carles Vidal i Marc Ferrer. L’Olímpic comptarà amb setze convocats per la qual cosa, novament, es recorrerà a dos jugadors del juvenil. Ekedi va sumant minuts d’entrenament i, tot i que segons el tècnic no està en condicions de jugar un partit complet, sí que 60-70 minuts. En la mateixa situació hi ha Escribano, “cada setmana estan millor per estar al final de la temporada al 100%, que és el que volem”, afirma el tècnic. Matías Aquino va ser substituït a l’últim partit perquè acumula quatre targetes, per no posar en perill la seva participació en aquest partit. Candel ha destacat que jugar aquest partit “és molt motivant, tots ho volen jugar. Setmana per treballar amb molta concentració per poder-ho estar durant els noranta minuts”. “Tots esperem un partit molt igualat, com el jugat a la Murta (1-1). Crec que qui marqui primer tindrà moltes opcions de guanyar el matx. Ara som un equip més madur, hem crescut, però ells tenen una dinàmica a casa impressionant, ningú hi ha guanyat i només ha cedit quatre gols al seu camp. Anem segons perquè ho han fet millor que nosaltres. Han incorporat jugadors i Francesc ha tornat de la lesió. Mitjan dos gols per partit, tenen molt de poder físic ofensiu”, ha destacat l’entrenador de l’Olímpic.

https://t.me/noticieslavall