La programació torna a oferir la pista de patinatge i recupera l´animació musical per a la Nit de Cap d´Any

La programació de lleure que l’Ajuntament de Bocairent, a través del Centre d’Informació Juvenil, ofereix cada Nadal per a nenes i nens, adolescents i joves arriba aquest any a la setena edició i compta amb un total de catorze propostes. Aquestes van començar el 9 de desembre passat, però serà els propers dies quan està prevista la màxima intensitat d’activitat.

Així, el 24 i 25 de desembre s’instal·larà a la placeta del parc de Cervantes la pista de patinatge, que torna després d’haver estat la novetat principal del Nadal Jove anterior. Dilluns 26 serà el torn de la projecció de les pel·lícules Lego 2 i Cruella. El 27 de desembre s’iniciaran dos tallers: un de caràcter infantil, per a l’elaboració de galetes, i un altre adreçat a adolescents i joves, sobre ràdio. El dia 28 serà el torn del concert de la banda jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent i el dia 29 del viatge a Expojove.

Per al darrer dia de l’any, Nadal Jove ofereix dues cites: al matí, la proposta infantil al voltant de la figura de l’home dels nassos, amb el contacontes del Gran Jordiet, i, a la nit, l’animació musical amb motiu de les Campanades. En aquest sentit, la regidora Begoña Perigüell assenyala que “el context sanitari dels darrers anys havia interromput una iniciativa que ja havia començat a consolidar-se a Bocairent: reunir-se a la plaça de l´Ajuntament per a l´entrada de l´any”.

https://tallerderadio.es