La Diputació aprova 183 obres de millora en espais i serveis públics dels pobles de la Vall d’Albaida

La Diputació de Valéncia ha donat llum verda a 183 projectes de millora d’espais i serveis públics presentats pels 34 ajuntaments i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, amb una aportació de 14,3 milions d’euros. Estes actuacions, que licitaran i executaran els propis consistoris al llarg dels pròxims mesos, seran subvencionades íntegrament per la Diputació en el marc del Pla d’Inversions 2022-23, que ha aprovat un total de 1.473 sol·licituds a la província amb un pressupost global de 144 milions d’euros.

El ple de setembre de la institució provincial va validar per unanimitat la proposta presentada pel diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, que inclou prop de 200 projectes presentats pels consistoris de la comarca. Montitxelvo, amb 11 sol·licituds validades, encapçala un llistat en el qual Guadasséquies, Montaverner i El Palomar apareixen amb 10 actuacions aprovades; Benissuera, Bocairent i Carrícola amb huit; Agullent i Albaida amb set; Bellús, Benigànim, la Pobla del Duc, Sempere i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida amb sis; Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí, Bèlgida, Beniatjar, Bufali, Castelló de Rugat i Otos amb cinc; Aielo de Malferit, Aielo de Rugat, Benissoda i Llutxent amb quatre; Fontanars dels Alforins, L’Olleria, Pinet, Rugat i Salem amb tres; Ontinyent, Ràfol de Salem i Terrateig amb dos, i els municipis de Benicolet i Quatretonda, que han optat per destinar els fons provincials a un únic projecte de major quantia.

https://comarcalcv.com/la-diputacio-aprova-183-obres-de-millora-en-espais-i-serveis-publics-dels-pobles-de-la-vall-dalbaida/