La Nit Gran d’Ontinyent inclourà com a novetat un sopar a preu reduït amb música

Les persones majors d’Ontinyent gaudiran en festes d’una ‘Nit Gran‘ al Parc de la Glorieta amb música dels 60 als 80 i opció a sopar a preu reduit. El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i la regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicaven que la novetat del sopar “va a ser un bon complement a les actuacions musicals per a la gent gran al parc de la Glorieta el dimarts de la Setmana Gran de festes», atenent una demanda del públic d’anys anteriors “per tal de poder gaudir millor d’una vesprada i nit de música que pot allargar-se vàries hores».

En concret, des de les 19:30 hores del dimarts 23 d’agost i fins ben entrada la mitjanit es succeïran les actuacions dels grups Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites, provinents d’Ontinyent, La Vall d’Albaida i el Comtat. El públic asistent comptarà amb cadires per a les quals no cal reserva prèvia, i al voltant de les 21 :30 hores es farà la pausa per a sopar, després de la qual es reprendrà la festa esta volta amb ball.

https://comarcalcv.com/la-nit-gran-dontinyent-incloura-com-a-novetat-un-sopar-a-preu-reduit-amb-musica-dels-60-i-70/
Enviado desde mi teléfono Huawei