Massa Benimaclet”: Colomet publica el vídeo de la seua nova cançó

VilaWeb

Colomet, nom artístic de Paloma Aparici (Bèlgida, 1997) acaba de publicar “Massa Benimaclet”, un tema carregat de ritme de música urbana i reggaeton. cançó parla de començar a fer-se gran, quan encara eres xicoteta, i de com això és una lluita de vegades dura, però alhora bonica. També de saber que em començava a conéixer, de viure i expressar-me i començar a dibuixar d’on venia i on volia anar”, diu Paloma Aparici.

L’artista explica que un dels seus somnis, de sempre, ha estat poder entrar en un local de nit amb la colla d’amics i perrear en valencià. Per això ha optat per un estil de música que combina el ball i la festa amb lletres amb les quals identificar-se.

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/massa-benimaclet-colomet-publica-el-video-de-la-seua-nova-canco/

Enviado desde mi teléfono Huawei