Andreu Valor comença a Alfarrasí les presentacions a la Vall del disc “Un nou món”

VilaWeb

Només quinze dies després del concert de presentació el 18 de juny passat a Cocentaina, Andreu Valor presenta a la Vall d’Albaida el seu nou disc Un nou món.

La primera de les actuacions de la ronda de concerts amb el nou treball musical que el du a la comarca serà aquest mateix divendres, 1 de juliol, al recinte de les orquestres d’Alfarrasí a les 22.00, amb entrada debades. De moment hi ha confirmats concerts també el 15 de juliol a Atzeneta d’Albaida i el 7 d’agost a Fontanars dels Alforins.

Un nou món és un disc amb vuit temes que “apel·len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable”, en paraules del cantant de Cocentaina, que s’ha tornat a acompanyar de Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics i productors.

Andreu Valor: “Crec que la gent es va distanciant, encara més, de la cultura”

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/andreu-valor-comenca-alfarrasi-presentacions-vall-disc-un-nou-mon/