Divendres comença a regular-se l’accés al Pou Clar, amb un màxim de 450 persones

VilaWeb

Divendres torna a entrar en vigor, fins al 31 d’agost, la regulació de l’accés al Pou Clar per a evitar la massificació del paratge natural.

Enguany, superades les restriccions sanitàries relacionades amb la pandèmia, l’Ajuntament d’Ontinyent ha eliminat la divisió en tres franges horàries per a accedir-hi, però mantindrà una presència màxima de 450 persones. A més, aquest estiu el punt d’entrada s’ha situat a l’inici de la senda de l’Alba, en compte del Pou dels Cavalls.

L’accés es farà sempre amb reserva prèvia al web reservespouclar.es o al telèfon 960662160.

Es manté la prohibició d’estacionament de vehicles al Pou Clar. Els caps de setmana tots dos mesos hi haurà un servei d’autobús debades des del Poliesportiu Municipal. El vehicle eixirà del poliesportiu dissabtes i diumenge a les 10.00, 13.20, 17.00 i 19.50; els viatges de tornada seran a les 10.10, 13.30, 17.10 i 20.00.

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/divendres-comenca-regular-se-acces-pou-clar-maxim-450-amb-reserva/