La ronda Les Arts amb Tu oferirà un concert de música de cambra a Aielo de Malferit

VilaWeb

La tercera ronda d’actuacions de Les Arts amb Tu ha programat vint recitals i concerts de música de cambra i simfònica, una de les quals a Aielo de Malferit. Serà el 15 de juliol, a la plaça de l’Ajuntament a les 22.00, on s’oferirà un concert de música de cambra, secció fusta.

Els artistes del Centre de Perfeccionament i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana protagonitzaran recitals lírics i concerts amb formacions de cambra i concerts simfònics.

Com a principal novetat en aquesta edició, segons ha destacat el director artístic del teatre, Jesús Iglesias Noriega, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, com a formació simfònica, adquireix “més protagonisme” amb programes dissenyats ‘ad hoc’ per a aquesta ronda i sota els mateixos estàndards artístics que els concerts que compondran la programació de l’Auditori en Les Arts és Simfònic.

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/ronda-arts-amb-tu-oferira-concert-musica-cambra-aielo-malferit/