Els Angelets de la Puríssima participaran a Valls en una mostra de religiositat popular

Divendres passat van començar a Valls les Festes Decennals de la Verge de la Candela, unes festes que se celebren des de 1791 i a les quals s’ha convidat enguany als Angelets de la Puríssima d’Ontinyent.

Els xiquets participaran dissabte que ve, 5 de febrer, en la mostra “Un tomb de festa: cant, fe i religiositat popular”, amb més elements lligats a la sacralitat com la Dansa de la Mort de la Selva del Camp, el ball de Bastons de Cardona, el cant de la Sibil·la de la Santa Creu de Palma de Mallorca i la Moixiganga de Sitges. Serà a les 11.30 a l’església de Sant Joan de la capital de l’Alt Camp.

https://ontinyent.vilaweb.cat/noticies/els-angelets-de-la-purissima-participaran-a-valls-en-una-mostra-de-religiositat-popular/

Enviado desde mi teléfono Huawei